Vacature Penningmeester

NEDERLANDS | ENGLISH

Voor het bestuur van VUUR zoeken we een student die het leuk lijkt om zich een jaar lang een paar uur in de week in te zetten voor de organisatie van VUUR als vereniging. Het is voor deze functie niet verplicht om actief te zijn binnen de medezeggenschap aan de Universiteit Utrecht.

Wat is VUUR?

De naam VUUR is een afkorting voor Vereniging Utrechtse UniversiteitsRaad. We zijn een medezeggenschapspartij die binnen de hele universiteit actief is. Met ook raadsleden in verschillende faculteiten zijn wij een belangrijke speler in het bepalen van de koers van universiteit en faculteiten. Via de verschillende fracties houden wij toezicht op de besturen en al het beleid en proberen wij waar mogelijk verbeteringen aan te brengen. Ook is er op deze manier ruimte om zelf initiatieven voor te leggen aan de verschillende besturen.

Wie zoeken wij?

Voor onze vereniging zien wij graag een student die betrokken wil zijn bij het versterken van VUUR als organisatie. Zodoende kunnen wij ons nog beter richten op onze taken als medezeggenschappers. Deze functie is gemakkelijk te combineren naast raadswerk, maar dat is geen vereiste! De ideale kandidaat beschikt over de volgende eigenschappen:

• Ervaring met financiën;
  • Goede communicatie skills;
  • Assertief en proactief;
  • Samenwerken in een team;
  • Affiniteit met medezeggenschap.

Wat ga je doen?

Als penningmeester voor VUUR bestaan je werkzaamheden onder meer uit:

• Bijhouden van de financiële administratie;
  • Zorg dragen voor enkele portefeuilles;
  • Eigen initiatieven bedenken en uitvoeren;
  • Om de week of twee weken vergaderen met je bestuur;
  • Bewaken van de goede orde binnen VUUR in zijn geheel;
  • Deelnemen aan de activiteiten en trainingen van VUUR.

Bijzonderheden

• De tijdsinvestering bedraagt 0,1 FTE (2-4 uur per week);
  • De formele startdatum is 18 september 2019;
  • De inwerkperiode is in de zomer.

Wat bieden wij?

We zullen er alles aan doen om je optimaal voor te bereiden een laagdrempelig bestuursjaar. Trainingen en workshops, maar ook gezelligheid en balans! Als lid van VUUR leer je verder in een korte periode bovendien veel betrokken mensen vanuit allerlei studierichtingen kennen. Dat biedt uitstekende mogelijkheden om je ontwikkeling te stimuleren en het eigen netwerk te vergroten.

Hoe kan ik solliciteren?

Herken jij je in bovenstaande profielschets en ben je enthousiast geworden van de werkzaamheden? Reageer dan gauw! Je kunt tot uiterlijk 10 mei solliciteren door je CV en een motivatiebrief (max. één A4) te verzenden naar bestuur@verenigingvuur.nl. Ervaring is hierbij een pré, maar motivatie is het belangrijkste!

Vragen?

Als je vragen hebt naar aanleiding van deze vacature, neem dan vooral contact met ons op! Je kunt ons bereiken via bestuur@verenigingvuur.nl. Dan gaan wij kijken wie jouw vraag het beste kan beantwoorden!