Verkiezingsprogramma’s

Verkiezingsprogramma’s

Elke jaar schrijven de kandidaatfracties hun plannen en doelen voor het komende collegejaar op in de vorm van een verkiezingsprogramma. In deze programma’s kunnen jullie, de kiezers, precies zien welke kant Lijst VUUR op wil in de verschillende raden. De programma’s zijn een uitwerking van de algemene standpunten van VUUR, zoals beschreven in op deze site.

Standpunten van VUUR Stem nu!

Verkiezingsprogramma Universiteitsraad

Met trots presenteren wij dit verkiezingsprogramma met alle plannen en standpunten voor komend collegejaar. Het programma van de Universiteitsraad zal voortbouwen op wat VUUR afgelopen jaren bereikte en gestart is.


Programma Universiteitsraad

Verkiezingsprogramma Faculteitsraad Geesteswetenschappen

Een programma dat bol staat van ambities en plannen voor komend jaar. Er is en blijft aandacht voor de kwaliteit van het onderwijs, het studentenwelzijn en inclusiviteit. Maar ook zeker dit jaar voor de studieverenigingen, internationale studenten en duurzaamheidsdoelstellingen.


Programma Geesteswetenschappen

Verkiezingsprogramma Faculteitsraad Sociale Wetenschappen

Met dit verkiezingsprogramma wil onze fractie graag haar plannen voor komend collegejaar presenteren. We willen nog meer focussen op studentenwelzijn, en de kwaliteit van het onderwijs en een actieve medezeggenschap zijn ook punten waar wij ons voor willen inzetten.


Programma Sociale Wetenschappen

Verkiezingsprogramma Faculteitsraad REBO

We willen ons blijven inzetten om de onderwijskwaliteit en het studentenwelzijn te waarborgen. Verder komen onderwerpen als huisvesting, internationalisering en studentenparticipatie aan bot. Ons doel is vooral het makkelijker maken voor studenten: opgenomen colleges en een duidelijke herkansingsregeling.


Programma REBO

Stem nu. We rekenen op je.