Kandidaten Sociale Wetenschappen

Onze kandidaten voor de Faculteitsraad Sociale Wetenschappen

Deze 8 prachtige personen staan kandidaat voor de faculteitsraad Sociale Wetenschappen. Lees ook vooral hun verhaal onder de foto, over hun motivatie voor de medezeggenschap.

Ylana Optekamp

Lijsttrekker

Lid van: SV VOCUS

Ylana: “Onderwijs moet een plek zijn waar iedereen zich thuis voelt. Daar wil ik naartoe werken. Met dat doel doe ik op dit moment een dubbele bachelor onderwijswetenschappen en pedagogische wetenschappen. De kennis en vaardigheden die ik daar heb opgedaan zou ik graag meenemen naar de faculteitsraad.

Mel Stronk

Plek 2

Maartje Stam

Plek 3

Ming Peters

Plek 4

Britt Keulen

Plek 5

Claire Bruls

Plek 6

Lid van: U.P.V. Alcmaeon en A.U.S.R. Orca

Claire: “Ik vind het mooi om me in te zetten voor medestudenten en de Universiteit als organisatie. Het afgelopen jaar heb ik al een jaar deelgenomen in de faculteitsraad van de FSW en dit heb ik als zeer positief ervaren! Het mooiste vind ik dat ik me kan gaan verdiepen in de mening van studenten en de thema’s die spelen bij studenten, om daar zo binnen de Universiteit gehoor aan te kunnen geven. Ik vind het mooi dat VUUR al voor lange tijd opkomt voor studenten en een groot achterban heeft met studenten vanuit alle hoeken van de Universiteit. Ik kijk uit naar komend jaar!”

Rik van Huizen

Plek 7

Anne Ing Ligtvoet

Plek 8

Stem nu. We rekenen op je.