Kandidaten Universiteitsraad

Onze kandidaten voor de Universiteitsraad

Deze 30 prachtige personen staan kandidaat voor de universiteitsraad. Lees ook vooral hun verhaal onder de foto, over hun motivatie voor de medezeggenschap.

Lune de Rijck

Lijsttrekker

Student Philosphy, Politics and Economics en lid van studievereniging Metis.

Lune: Persoonlijk voel ik me vaak ondervertegenwoordigd als een queer en non-binair persoon in het medezeggenschapsorgaan van de universiteit. Met blik op de toekomst, zien we de universiteit groeien tot een plek met veel internationale en diverse mensen. Daardoor wil ik als universiteitsraadslid mij klaar maken om te strijden om de universiteit juist ook voor hen zo inclusief mogelijk te maken.

Susannah Burger

Plek 2

Student University College Utrecht en lid van de University College Student Association.

Susannah: Ik ben gepassioneerd over het maken van een positieve impact en het verbeteren van het leven van de mensen om mij heen. De UR geeft mij de mogelijkheid om mijn medestudenten te vertegenwoordigen en ervoor te zorgen dat hun belangen worden behartigd en dat de universiteit er alles aan doet om alle studenten en medewerkers van de Universiteit Utrecht, waar ze ook komen, de best mogelijke ervaring te bieden waar ze vandaan komen en met welke moeilijkheden ze te maken kunnen krijgen.

Ismaïl Sarti

Plek 3

Student Wiskunde & Natuurkunde, lid van AEs-kwadraat en vice-voorzitter van de faculteitsraad Bètawetenschappen.

Ismaïl: Het studentenwelzijn moet een groter belang hebben in de besluitvorming van de UU. Samen met het bevorderen van diversiteit op onze universiteit zijn dat de grootste onderwerpen waar ik volgend jaar critisch de universiteitsraad in wil. Ik reken op jouw stem om dit waar te maken!

Morris Verholt

Plek 4

Student Psychologie, voorzitter van de faculteitsraad Sociale Wetenschappen en lid van VUUR, U.P.V. Alcmaeon en SIB.

Morris: Om actief deell te nemen aan de medezeggenschap voor de Universiteit Utrecht en daarmee me kunnen inzetten voor mijn medestudenten en stafleden.

Tamara Luiken

Plek 5

Student Global Sustainability Science en lid van studievereniging Storm.

Tamara: Ik wil graag iets praktisch doen met mijn kennis betreft duurzaamheid en tegelijkertijd iets betekenen voor mijn mede studenten. Medezeggenschap is heel belangrijk en het lijkt mij inspirerend om met andermans belangen bezig te zijn. Verder lijkt het me heel leuk om initiatieven zoals plantaardige melk in de koffiemachines door te zetten en zelf nieuwe initiatieven te starten

Jona van Santen

Plek 6

Student Duitse Taal en Cultuur & Geschiedenis. Lid van VUUR en studieverenigingen Aufschwung en UHSK.

Jona: Ik heb me kandidaat gesteld voor de U-raad om van onze mooie universiteit een nog betere plek te maken. In de raad wil ik me inzetten voor een duurzame, internationale en op de toekomst gerichte universiteit waar iedere student zich thuis voelt. Daarnaast wil ik specifiek de studieverenigingen steunen bij de belangrijke bijdrage die ze leveren aan het Utrechtse studentenbestaan.

Hugo Wagenmakers

Plek 7

Student Rechtsgeleerdheid en lid van VUUR en PJO JSPvdA.

Hugo: Mijn motivatie om mee te doen, is dat ik graag verandering zie in bepaalde zaken bij de faculteit REBO. Ik heb van medestudenten dezelfde ontevredenheid gezien en gehoord en daarom ga ik proberen mijn oplossingen te realiseren via lijst VUUR, want de samenwerking binnen deze partij lijkt mij prettig. Daarnaast lijkt het me ook erg leuk om mee te doen!

Chiara stam

Plek 8

Student Media en cultuur. Huidig fractievoorzitter van VUUR in de Universiteitsraad en secretaris van vereniging VUUR. Oud voorzitter van studievereniging AKT.

Stem nu. We rekenen op je.

Fiona Holdinga

Plek 9

Student Antropologie en voorzitter van studievereniging Djembé.

Dylan van Tongeren

Plek 10

Student Nanomaterials Science en lid van Utrechtse Scheikundige Studentenvereniging “PROTON”, VUUR en SBU.

Sybren Waaijer

Plek 11

Student Psychologie. Secretaris van U.P.V. Alcmaeon en lid van C.S. Veritas.

Maureen Wirds

Plek 12

Student Liberal arts & sciences. Lid van USLAS Atlas en roeier bij A.U.S.R. Orca. Huidig vice-voorzitter van de Faculteitsraad Geesteswetenschappen.

Rik Kleijer

Plek 13

Student Global Sustainability Science. Voorzitter van studievereniging Storm.

Felicia Koops

Plek 14

Student Communicatie- en Informatiewetenschappen en Quaestor III bij studentenvereniging Unitas S.R..

Felicia: Ik ben als student altijd actief geweest bij mijn studievereniging en studentenvereniging, waar ik nu een bestuursjaar doe. Binnen ons bestuur en binnen onze leden leven discussies over studentenwelzijn en wat belangrijk is in het onderwijs en in het studentenleven. Ik wil me meer inzetten voor de dingen die ik belangrijk vind en mezelf en andere studenten gun.

Anneloes Krul

Plek 15

Student Sociology, assessor van de faculteit Sociale Wetenschappen, oud-faculteitsraadslid en oud-bestuurslid namens VUUR.

Abraham de Boer

Plek 16

Huidig lid van de Universiteitsraad. Major in psychologie en geschiedenis aan University College Utrecht. Lid van A.U.S.R. ORCA.

Stem nu. We rekenen op je.

Kleis Klijsen

Plek 17

Student Sociale Geografie en Planologie. Lid V.U.G.S. en Volt Nederland en Volt Europa

Kleis: Ik vind een constructieve stem in de medezeggenschapsraad belangrijk.

Kaz Winter

Plek 18

Student Liberal Arts & Sciences en Commissaris intern en Vice-voorzitter van USLAS Atlas.

Kaz: Meer studenten moeten weten over het medezeggenschap en ook gaan stemmen.

Rémi ter Haar

Plek 19

Huidige voorzitter van de studentgeleding van de Universiteitsraad. Student Professioneel Vertalen en Public International Law, met focus op klimaat- en zeerecht. Achtergrond in Franse taal en cultuur.

Joy Schutte

Plek 20

Student Sociale Geografie en Planologie, deel van het Geoscience Honours Programen en lid van studievereniging VUGS.

Kim van Dorp

Plek 21

Student Liberal Arts & Sciences en lid van SIB-Utrecht en USLAS Atlas.

Kim: Tijdens mijn bestuursjaar bij SIB-Utrecht heb ik geleerd hoe veel invloed je kan hebben op het leven van de student. Dit was echter op een kleinschalig niveau en ik wil deze verantwoordelijkheid graag naar een hoger niveau tillen.

Doyke Schokker

Plek 22

Student Pedagogische wetenschappen. Voorzitter en Functionaris Programma III van de UIT en oud-bestuurslid van studievereniging PAP.

Pepijne van Rooijen

Plek 23

Student Communicatie- en Informatiewetenschappen, bestuurslid SVO Geesteswetenschappen, oud-bestuur SV Contact en actief bij Amnesty International SG Utrecht.

Pepijne: De universiteit moet een plek zijn voor ALLE studenten en een veilige omgeving creëren voor al haar studenten. Lijst VUUR maakt zich hard om dit te verwezenlijken: een duurzame, inclusieve, toegankelijke plek met ruimte voor studentenwelzijn, persoonlijke groei en ontwikkeling. Komend jaar wil ik me daarom graag inzetten om de universiteit een stukje mooier te maken!

Annemarijn Oudejans

Plek 24

Huidige secretaris van de Universiteitsraad en voorzitter van vereniging VUUR. Student Sociologie. Oud-Commissaris Onderwijs van studievereniging Usocia.

Stem nu. We rekenen op je.

Job de Jager

Plek 25

Huidig lid van de Universiteitsraad. Student Liberal Arts & Sciences aan University College Utrecht. Atleet bij Atletiekvereniging AvPhoenix.

Sophia de Winter

Plek 26

Student Duitse Taal en Cultuur en Voorzitter van studievereniging Aufschwung.

Laura Brafine

Plek 27

Masterstudent Energy Science en lid van USVV Odysseus ’91.

Tom Buster

Plek 28

Student Pedagogische wetenschappen, oud-universiteitsraadslid namens VUUR, oud-bestuurslid van studievereniging PAP en actief bij VIDIUS en Student & Starter.

Eline Pothoven

Plek 29

Student Onderwijswetenschappen, huidig faculteitsraadslid Sociale Wetenschappen namens VUUR en lid van studievereniging VOCUS.

Veronique Scharwächter

Plek 30

Student Philosophy, Politics & Economics en Taal- en Cultuurstudies.

Stem nu. We rekenen op je.